Saturday, 5 November 2011

kpel tpi cam x kpel !!aku suke !!

hurm ,, skunk nie hana ade kpel gan seseorang , tpy hana sbnanye x suke dye pon , hana trime dye , coz dye da bnyak kali mnx kad hana , hana kan cube tuk syg dye , hurm ,, hana kesian gok dye , hana wat dye mcm sampah jew , kejam tol hana ne, tpy , dye pon slah gak dlue , time kpel gan hana , spew suh wat hana hilang k'percayaan kat dye , time kpel dlue , owg darh setie leklok ,
dye g curang , lebey2 gan akaq angkat dye lha ,, hurm , skunk ble haty da t'tt0p tok dye , dye dtg blek dlam idop nie , x fhm lha , klaw hana sked kan aty owg uh satu hari nanty , harap dye fhm npehana mcm uh ,,

boring nyer !!!

hurm ,, hey sume ,, hana kad snie gah boring hehe , esok da rye ,, hurm , hana gah tggu cdre ana dtg ,, hehe yez ! mlm nie ade kwan na tydo , klau x swg2 jew , maklum lha adeq brdeq 2 owg jew , swg ag pon abg , x kan na tydo gan dye kot , hurm , jlez gok membe sume bleq kampong , hana x pon , abg jew blek ,, rinduu kat nenek !!! na ble kampong , ,, tpy xpew lha , jany dapat b'raye gan family , hurm...

rindu ! rindu ! rindu !

:( HEY! AQU X PHAM LHA PE MASALAH KWG ! X ABEZ2 NA SALAH KAN AQU JEW , IKOD ATY AQ LHA AQ NA SAYANG SPEW , NA LAYAN SAPEW , AQU TAU KWG ABG ANGKAT AQU , TAPI X YAH LHA OVER SNGAD KONGKONG AQU , SEHARI UH KWG DPT TAU AQ MCG GAN DAX UH , DARH START DARH WAT PNGAI BUDAX2 KWG UH , APEW KOE PKIR AQ NIE AD MASE NA LAYAN PNGAI KWG UH ,, PENAT LHA , KWG PKIR DIRI KWG JEW , KWG INGAT IDOP AQU NIE KENE ABEZKAN GAN MELAYAN KWG JEW HA ! CKOP LHA , STOP WAT PNAGI BUDAX2 KWG UH , DARH BENCI KAT AQU , PEGI JEW DARI IDOP AQU , AQU X KESAH , AQU X MATI PON X IDOP GAN KWG ,,, !!!

Monday, 31 October 2011

LANTAK KAU LHA !

hana x suke dgn swg budax laki nie . dlu hana anggap dye bek , skunk hana darh tau perangai dye macam mane . perangai macam setan taik anjing tol , merosakkan anak dara orang . mak ayah dye ingat dye pegi keje . mmg lha dye keje tapi lepaz keje pegi merosakkan anak dara oarnag . ntah ape kne ntah jantan uh !!! sangap na gan barang pompuan !! pegi cium mulot ngan munah tulah , merabe lha , dye kapel ? pikat pompuan ? sumenye nak barang . adoyaii ! koe pkir pompuan anak patung ? permainan ? y x de perasaan ?? pompuan yang darh tergode ngan 2 pulak bangang sangat nape ! kate kene pakse lha bagai ! benci tol aku dengar ! koe pompuan BODOH ! BANGANG SANGAD NAPE !!?? pegi ikod je jantan uh mne dye soh ikod !! nak kate bangang mmg BANGANG !!! kene pakse konon ary-2 , SEMOLOT ?? MERABE ?? koe biar jew kantan uh apew y dye na wat , ntah-2 DA MEN DA PON ! koe biarkan dye wat bende uh , janji koe sedap n koe dapat bgy dye sedap ! MEMALUKAN KAUM HAWA JEW ! #cehh !! ayat aku .. hee , x saba rasenye nak tengok koe mengandung anak jantan uh .. ramai orang nk tengok kau bunting !! hahax ! tu la perangai kalau x semenggah ag . jantan uh ! x sedar-2 , ntah ble na seda ntah , maybe ble anak dara owg dah bunting , bwu na sedar ! tu pon law sedar ! adoyaii !! da bpe owg lha anak dara owg darh kao kejekan #aku kapel gan dye coz na barang jew# perh ! ayat koe macam BAB* tau ark ?! maybe pompuan laen x tau ape yg koe cakap nie un , tu lha pasal dwg anggap koe baek jew , SIAL PUNYA JANTAN !! koe ingat koe hot kew koe kapel pastu break . ecoknya koe ingat orang baek gan koe orang suke gan perangai koe ? JIJIK DORH !!! da la itam ! x ensem lak uh ! bodoh kot owg yang da terima koe termasuklah aku dlue , tapi dlue aku terime koe pon coz koe baek gan aku n aku tatau prangai koe senanye ! time aku kple gan koe , koe x dpt papew dari aku tu koe tinggalkan aku , carik pompuan yg leyh bagi barang kat koe ! sampai sanggup curi-2 awex membe cndiri ! ish ish ish  , hmm ,,, apew nak jadi lha .. Hana disin berharap kepada lelaki-2 kat luar uh x yah lha ikod perangai cam niey ye ! apew faedah kwg wat pompuan can tuh ! x de faedah derr !! one more thing , untok cape yg terase , mmg koe pon !!! so jgn nk judge aku dgn ayat-2 kau oke ?!